COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Оглас

Одговорен во институционалната канцеларија за истражување

Универзитетот на Југоисточна Европа – Tетово објавува оглас за пополнување на работно место со определено работно време

  • Одговорен во институционалната канцеларија за истражување

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Google+