COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Оглас

Проектен Менаџер - БИЦ

Врз основа на член 22 и 23 од Законот за работни односи на С. Македонија, (Службен Весник на С. Македонија бр. 62/2005 ), Бизнис Иновејшн Сентр доо – Tетово објавува :

О Г Л А С за пополнување на ново работно место:

  • Проектен Менаџер

Оглас е отворен до 1.12.2020

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Детали за огласот
Google+