COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Оглас за пополнување на работно место

Советник за студентите во факултет за бизнис и економија

Универзитетот на Југоисточна Европа – Tетово објавува оглас за пополнување на работно место со определено работно време

  • Советник за студентите во факултет за бизнис и економија

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Google+