COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С

Факултет за Јазици, Култури и Комуникација

Универзитетот на Југоисточна Европа –Tетово објавува оглас за избор/реизбор на наставник во наставно – стручно звање виш лектор

  • Виш лектор од областа на настава на странски јазик (германски јазик);

За повеќе информации, ве молиме погледнете ја следната документација.

Google+