COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

О Г Л А С

Факултет за Современи Науки и Технологии

Универзитетот на Југоисточна Европа – Tетово објавува оглас за избор/реизбор на наставник во сите наставни научни звањa

  • Избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звања од подрачје на компјутерски науки и информатика од областа на програмски јазици и технологии;

За повеќе информации, ве молиме погледнете ја следната документација.

Google+