Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

KONKURS

Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore

Universiteti i Evropës Juglindore – Tetovë shpall konkurs për zgjedhje/rizgjedhje të një mësimdhënësi në të gjitha thirrjet mësimore shkencore

  • Zgjedhje/rizgjedhje të një mësimdhënësi në të gjitha thirrjet mësimore-shkencore nga fusha e shkencave kompjuterike dhe informatikës, në lëmin: Gjuhët programore dhe teknologjitë;

Për më shumë informata, rreferojuni dokumentacionit në vazhdim

Google+