COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Конкурси

 • О Г Л А С - За избор/реизбор на наставници во насловен Вонреден Професор и насловен Доцент

  18 септември 2013

  ФАКУЛТЕТ ЗА БИЗНИС И ЕКОНОМИЈА Избор/реизбор на еден наставник во насловно звање – насловен доцент за предмети од областа на Финансии и Банкарски Систем; ФАКУЛТЕТ ЗА СОВРЕМЕНИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ Избор/реизбор на еден наставник во насловно звање – насловен Вонреден Професор за предмети од областа на Еколошка Едукација;

 • О Г Л А С - Асистент на Директорот на Канцеларијата за Човечки Ресурси

  12 септември 2013

  За пополнување на работно место со определено работно време Асистент на Директорот на Канцеларијата за Човечки Ресурси (до враќање на работничката од породилен одмор)

 • О Г Л А С - Одговорен на Центарот за кариера

  12 септември 2013

  За пополнување на работно место со определено работно време Одговорен на Центарот за кариера (до враќање на работничката од породилен одмор)

 • Оглас

  17 август 2013

  Оглас за пополнување на работно место со определено работно време - Директор на Институт за истражување „Макс Ван Дер Штул„

 • Оглас

  16 август 2013

  Оглас за пополнување на работно место со определено работно време - Административен Секретар во факултетот за Правни Науки

 • О Г Л А С - 01.08.2013

  1 август 2013

  За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa и во звање Насловен Доцент

 • О Г Л А С

  15 јули 2013

  За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa

 • О Г Л А С

  24 јуни 2013

  За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa

 • О Г Л А С

  11 јуни 2013

  За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa

 • О Г Л А С

  14 мај 2013

  За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa

 • О Г Л А С

  30 април 2013

  За избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa ФАКУЛТЕТ ЗА СОВРЕМЕНИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ

 • О Г Л А С - За пополнување на работно место со определено работно време

  15 април 2013

  Aсистент во канцеларија за регистар - (до враќање на работничката од породилен одмор)

 • О Г Л А С

  10 април 2013

  За избор/реизбор на наставник во насловн Доцент ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНИ НАУКИ Избор/реизбор на еден наставник во насловно звања – насловен доцент за предмет: Правна медицина;

 • О Г Л А С

  6 март 2013

  За пополнување на работно место со определено работно време Асистент на канцеларија за промоција и информации (Внатрешна комуникација, е-Промоција и протокол)

 • О Г Л А С

  26 февруари 2013

  За избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звањa ФАКУЛТЕТ ЗА СОВРЕМЕНИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ

 • О Г Л А С

  21 декември 2012

  За избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звањa

 • О Г Л А С - За избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звањa

  26 ноември 2012

  За избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звањa

 • О Г Л А С - За избор/реизбор на соработник

  18 септември 2012

  ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНИ НАУКИ Избор/реизбор на соработник за група предмети од Граѓанско право;

 • О Г Л А С - Советник за студентите во факултетот за правни науки

  17 август 2012

  За пополнување на работно место со определено работно време (до враќање на работничката од породилен одмор)

 • О Г Л А С

  14 јуни 2012

  За пополнување на работно место со определено работно време - Про-Декан во Факултет за Правни науки

Go to page:
Google+