Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ОГЛАС - За избор/реизбор на наставници во насловни звањa

  1. ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНИ НАУКИ

  2. ФАКУЛТЕТ ЗА БИЗНИС И ЕКОНОМИЈА

  3. ФАКУЛТЕТ ЗА СОВРЕМЕНИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ

Детали за огласот
Формулар
Application Formular
Google+