Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

За избор/реизбор на наставници во наставно – стручно звање виш лектор

ЦЕНТАР ЗА ЈАЗИЦИ

  • Избор/реизбор на шест наставнициво наставно-стручно звање, виш лектород областа на: англиски јазик и англиски јазик за специфични намени;
  • Избор/реизбор на наставникво наставно-стручно звање, виш лектород областа на: македонски јазик;
Детали за огласот
Формулар
Application Formular
Google+