Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Оглас за Aдминистратор на канцеларијата за спорт

О Г Л А С

За пополнување на работно место со определено работно време

(со скратено работно време 20 часа неделно)

Aдминистратор на канцеларијата за спорт

Цел на работното место: Да помага при администрирањето, планирањето, координирањето и развивањето на спортот и слични активности за здравје, рекреација и високи постигнувања на сите студенти и да промовира и нуди совети и поддршка за слични прашања.

Детали за огласот
Формулар
Application Formular
Google+