COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Оглас за избор/реизбор на наставник во насловно звање

ФАКУЛТЕТ ЗА СОВРЕМЕНИ И ОПШТЕСТВЕНИ НАУКИ

ФАКУЛТЕТ ЗА СОВРЕМЕНИ И ОПШТЕСТВЕНИ НАУКИ

Избор/реизбор на еден наставник во Насловен Доцент од областа на труд и социјална политика;

Детали за огласот
Формулар
Application Formular
Google+