Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Оглас за избор/реизбор на наставник во насловно звање – Насловен Доцент

ФАКУЛТЕТ ЗА ЈАЗИЦИ, КУЛТУРИ И КОМУНИКАЦИЈА

Избор/реизбор на еден наставник во насловно звање – Насловен Доцент од областа на Англистика – Англиска лингвистика;Детали за огласот
Формулар
Application Formular
Google+