Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konkurs për zgjedhje/rizgjedhje të një mësimdhënësi në thirrje Docent i titulluar

FAKULTETI I GJUHËVE, KULTURAVE DHE KOMUNIKIMIT


Zgjedhje/rizgjedhje të një mësimdhënësi në thirrje të titulluar – Docent i titulluar nga fusha e Anglistikës – Linguistikë angleze;Detajet e konkursit
Formulari për aplikim
Application Formular

Google+