Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Оглас за избор/реизбор на наставник во сите наставни научни звањa

ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНИ НАУКИ

Избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звања од областа на граѓанско и семејно право;

Детали за огласот
Формулар
Application Formular
Google+