Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Оглас за избор/реизбор на наставници во сите наставни научни звањa и наставно – стручно звање

ФАКУЛТЕТ ЗА ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА И ПОЛИТИЧКИ НАУКИ

  • Избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звања од областа на уставно право;
  • Избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звања од областа на европски студии и меѓународни односи;

ФАКУЛТЕТ ЗА БИЗНИС И ЕКОНОМИЈА

  • Избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звања од областа на финансии и сметководство;
  • Избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звања од областа на економија и меѓународна економија
  • Избор/реизбор на еден наставник во сите наставни научни звања од областа на маркетинг и менаџмент;

ЦЕНТАР ЗА ЈАЗИЦИ

  • Избор/реизбор на три наставнициво наставно-стручно звање, виш лектород областа на: англиски јазик и англиски јазик за специфични намени;
Детали за огласот
Формулар
Application Formular
Google+