Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

ОГЛАС - За избор/реизбор на наставник во насловно звањa – Насловен Доцент

ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНИ НАУКИ

Избор/реизбор на еден наставник во насловен доцент од областа на граѓанско и семејно право;

Детали за огласот
Формулар
Application Formular
Google+