Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

KONKURS - Për zgjedhje/rizgjedhje të mësimdhënësi në thirrje të titulluar – Docent i titulluar

FAKULTETI I DREJTËSISË

Zgjedhje/rizgjedhje të një mësimdhënësi në thirrje Docent i titulluar në fushën e së drejtës civile dhe familjare;

Detajet e konkursit
Formulari për aplikim
Application Formular
Google+