Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
bringing knowledge to life!

Stafi akademik sipas fakulteteve

Biznesi dhe Ekonomia

Stafi me kohë të plotë

Abdylmenaf Bexheti
Profesor ordinar
Izet Zeqiri
Profesor ordinar
Mirolub Shukarov
Profesor ordinar
Nasir Selimi
Profesor ordinar
Nexhbi Veseli
Profesor ordinar
Besnik Fetai
Profesor inordinar
Brikend Aziri
Profesor inordinar
Murat Sadiku
Profesor inordinar
Rufi Osmani
Profesor inordinar
Sadudin Ibraimi
Profesor inordinar
Stefan Qirici
Profesor inordinar
Veland Ramadani
Profesor inordinar
Blerta Abazi Çaushi
Bashkëpunëtor
Mirjana Sejdini
Bashkëpunëtor
Rasim Zuferi
Bashkëpunëtor
Remzije Rakipi
Bashkëpunëtor
Teuta Veseli
Bashkëpunëtor
Agron Çaushi
Asistent Doktorant

Stafi me kohë të pjesshme

Faton Berisha
Profesor ordinar
Sulo Haderi
Profesor ordinar
Abdylmenaf Sejdini
Bashkëpunëtor

Shkencat dhe Teknologjitë Bashkëkohore

Stafi me kohë të plotë

Agni Dika
Profesor ordinar
Vladimir Radevski
Profesor ordinar
Zamir Dika
Profesor ordinar
Arianit Kurti
Profesor inordinar
Artan Luma
Profesor inordinar
Bekim Fetaji
Profesor inordinar
Besnik Selimi
Profesor inordinar
Halil Snopçe
Profesor inordinar
Lejla Abazi-Bexheti
Profesor inordinar
Majlinda Fetaji
Profesor inordinar
Mentor Hamiti
Profesor inordinar
Visar Shehu
Docent
Bekim Cilku
Bashkëpunëtor
Arben Hajra
Asistent Doktorant
Fidan Limani
Asistent Doktorant
Shpëtim Latifi
Asistent Doktorant

Stafi me kohë të pjesshme

Abdullah Zejnullahu
Profesor ordinar
Aksenti Grnarov
Profesor ordinar
Betim Çiço
Profesor ordinar
Ilir Spahiu
Profesor ordinar
Pece Mitrevski
Profesor ordinar
Azir Jusufi
Docent
Arbana Kadriu
Prof. Inord. i titulluar
Mile Srbinovsli
Prof. Inord. i titulluar
Nderim Zeqiri
Docent i titulluar

Instituti i mjedisit jetësor dhe shëndetit - IMJSH

Stafi me kohë të plotë

Stafi me kohë të pjesshme

Insituti Max van der Stoel

Stafi me kohë të plotë

Stafi me kohë të pjesshme

Gjuhët, Kulturat dhe Komunikimi

Stafi me kohë të plotë

Gëzim Xhaferri
Profesor ordinar
Mustafa Ibrahimi
Profesor ordinar
Veton Latifi
Profesor ordinar
Zeqir Kadriu
Profesor ordinar
Agim Poshka
Profesor inordinar
Andrew Goodspeed
Profesor inordinar
Arafat Shabani
Profesor inordinar
Arta Toci
Profesor inordinar
Benjamin Keatinge
Profesor inordinar
Brikena Xhaferi
Profesor inordinar
Bujar Hoxha
Profesor inordinar
Ferit Rustemi
Profesor inordinar
Liljana Siljanovska
Profesor inordinar
Maja Muhic
Profesor inordinar
Vlera Ejupi
Docent
Jehona Rushidi
Bashkëpunëtor
Jehona Mustafa
Lektor i lartë
Meral Shehabi
Lektor i lartë
Emrije Agai
Asistent Doktorant
Luljeta Adili
Docent i titulluar

Stafi me kohë të pjesshme

Hamit Xhaferi
Profesor ordinar
Ismail Mehmeti
Profesor ordinar
Kadri Metaj
Profesor ordinar
Vebi Bexheti
Profesor ordinar
Biljana Sazdanovska
Bashkëpunëtor
Agron Kurtishi
Docent i titulluar
Hamsi Behluli
Docent i titulluar
Emin Azemi
Praktikant-Bashkepunetor
Henry Dixon
Praktikant-Bashkepunetor
Sali Jusufi
Praktikant-Bashkepunetor
Saso Ordanoski
Praktikant-Bashkepunetor

Drejtësia

Stafi me kohë të plotë

Blerim Reka
Profesor ordinar
Ismail Zejneli
Profesor ordinar
Adnan Jashari
Profesor inordinar
Besa Arifi
Profesor inordinar
Jeton Shasivari
Profesor inordinar
Albana Metaj-Stojanova
Bashkëpunëtor
Blerta Arifi
Asistent Doktorant
Vedije Ratkoceri
Asistent Doktorant

Stafi me kohë të pjesshme

Abdulla Aliu
Profesor ordinar
Asllan Bilalli
Profesor ordinar
Beqir Sadikaj
Profesor ordinar
Danka Mitrovska
Profesor ordinar
Simeon Gelevski
Profesor ordinar
Vllado Kambovski
Profesor ordinar
Alba Dumi
Profesor inordinar
Dennis Farrington
Profesor inordinar
Elena Basheska
Bashkëpunëtor
Bistra Netkova
Prof. Inord. i titulluar
Agim Ramadani
Docent i titulluar
Branko Sekuloski
Docent i titulluar

Administrata Publike dhe Shkencat Politike

Stafi me kohë të plotë

Ali Pajaziti
Profesor ordinar
Elena Andreevska
Profesor ordinar
Etem Aziri
Profesor ordinar
Hasan Jashari
Profesor ordinar
Jonuz Abdullai
Profesor ordinar
Abdulla Azizi
Profesor inordinar
Fadil Zendeli
Profesor inordinar
Veli Kreci
Profesor inordinar
Zemri Elezi
Profesor inordinar
Besa Kadriu
Asistent Doktorant

Stafi me kohë të pjesshme

Agni Aliu
Profesor inordinar
Ylber Sela
Profesor inordinar
Sevil Rexhepi
Bashkëpunëtor
Agim Shaqiri
Prof. Inord. i titulluar
Google+