Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Mbrojtjet publike

 • 24 mars

  10:00
  Tezë doktorature
  Ruben Nuredini

  Navigimi i frymëzuar nga agjenti biologjik autonom duke përdorur Algoritmin për përforcim të mësimit

  Fakulteti: Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore
  Mentor: Prof. Dr. Bekim Fetaji
  Vendi: Shkup
  Salla: Skopje Premises
 • 25 mars

  13:00
  Tezë doktorature
  Mirvan Xhemaili

  Roli i lidershipit politik ne RM ne funksionim te integrimit ne EU

  Fakulteti: Fakulteti i Administrimit Publik dhe Shkencave Politike
  Mentor: Prof. Dr. Blerim Reka
  Vendi: Tetovë
  Salla: Amfiteatri
 • 31 mars

  13:30
  Tezë doktorature
  Edmond Jajaga

  Rezonimi me rregulla mbi të dhëna rrëke në Uebin Semantik

  Fakulteti: Fakulteti i Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore
  Mentor: Prof. Dr. Lule Ahmedi
  Vendi: Tetovë
  Salla: 101-LH4
 • 04 prill

  13:00
  Tezë magjistrature
  Ilija Ilievski

  Delikuenca e trafikut në qytetin e Kavadarit – Republika e Maqedonisë

  Fakulteti: Fakulteti i Drejtësisë
  Mentor: Branko Sekuloski
  Vendi: Tetovë
  Salla: 814.01
 • 04 prill

  14:00
  Tezë magjistrature
  Jovica Kuzmanovski

  Privilegjet dhe imunitetet e përfaqësuesve diplomatikë

  Fakulteti: Fakulteti i Drejtësisë
  Mentor: Prof. Dr. Asllan Bilalli
  Vendi: Tetovë
  Salla: 814.01
 • 07 prill

  11:00
  Tezë magjistrature
  Afan Elezi

  Gjykata e Hagës dhe vendimet e marra pë krimet e luftës në territoret e ish - Jugosllavisë

  Fakulteti: Fakulteti i Drejtësisë
  Mentor: Doc. Dr. Bekim Nuhija
  Vendi: Tetovë
  Salla: 814.01

Search by

Fakulteti
Cikli
Vendi
Google+