Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
qasje drejt ardhmërisë . . .

Studentët

Kalendari akademik Kalendari akademik
Informacione në lidhje me kalendarin akademik
Shërbimi studentor Shërbimi studentor
Informata mbi rolin e Shërbimit studentor.
Shërbimet elektronike Shërbimet elektronike
Sisteme elektronike për menaxhim efikas të mësimit.
Organizatat studentore
Organizatat studentore
Biblioteka Biblioteka “Max van der Stoel”
Informacione në lidhje me bibliotekën " Max van der Stoel ".
Qendra e Karrierës Qendra e Karrierës
Qendra e karrierës në UEJL është urë lidhëse në mes të studentëve të universitetit tonë dhe kompanive në vend. Ne punojmë me dy grupe të studentëve ato aktual dhe studentët e diplomuar në universitetin tonë.
Alumni Alumni
Informacione rreth Alumni-t.
Mobilitet dhe këmbime Mobilitet dhe këmbime
Informacione rreth këmbimeve studentore dhe mobilitetit
Google+