Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
пристап кон иднината . . .

Сегашни студенти

Академски календар Академски календар
Информации за академски календар.
Студентски сервис Студентски сервис
Информации за услугите кои им се нудат на студентите
Електронски услуги Електронски услуги
Електронски системи за ефикасно менаџирање на учењето.
Студентска унија
Студентската унија е демократска организација, избрана и предводена од студентите на УЈИЕ.
Библиотека Библиотеката „Макс ван дер Штул“
Информации за библиотеката „Макс ван дер Штул“
Центар за кариера Центар за кариера
Центарот за кариера при УЈИЕ е поврзан мост меѓу студентите на нашиот универзитет и компаниите во земјата.
Алумни Алумни
Информации за Алумни
Мобилност и размена Мобилност и размена
Информации за Мобилност и размена
Google+