Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Si të aplikoj?

UEJL ndjek politikë të hapur pranimesh. Pranimi i hapur do të thotë se universiteti zotohet të pranojë cilindo që është i kualifikuar për t’u regjistruar në programet akademike.

Programet studimore


Programe studimore
në gjuhën angleze

Kushtet e pranimit

/files/admission/adm2.jpg

Afatet


Kompletoni Aplikimin Online dhe dorëzoni dokumentet për aplikim (studime deridiplomikestudime masterstudime të doktoratës) në ndërtesën 802 në Kampusin e Universitetit, ose me postë në adresat e mëposhtme:

Universiteti i Evropës Juglindore,
Ilindenska nr.335
1200 Tetovë, Maqedoni

Universiteti i Evropës Juglindore,
Rr.Arhiepiskop Angelarij, nr.01,
1000 Shkup, Maqedoni


Ne ju asistojmë gjatë gjithë procesit të aplikimit, ju informojmë për rezultatet e aplikimit dhe ju udhëzojmë për fillimin e vitit akademik.
 


Zyra për Pranim është e hapur cdo ditë pune, nga 8:00 - 16:00.
Tetovë: Tel: +389 44 356 188; +389 44 356 091;
Shkup: Tel: +389 44 356 396; +389 44 356 397; 
E-mail: admissions@seeu.edu.mk 

Google+