Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Lajmet e fundit Më shumë ❱

Shënohet Dita Botërore e Bioetikës në UEJL

Me rastin e Ditës Botërore të Bioetikës, sot (19 tetor 2016), në hapësirat e Universitetit të Evropës Juglindore (UEJL), në Shkup, u mbajt manifestim për shënimin e kësaj dite. Sipas rektorit të UEJL, Prof. Dr. Zamir Dika, sot, në shkallë botërore bioetika po bëhet pjesë e aktiviteteve globale për krijimin e politikave interaktive që si qëllim përfundimtar kanë humanizimin e jetës njerëzore.

20 tetor 2016
SEEU students
Mirëmengjesi! Paçi ditë të mbarë! - Добро утре! Имајте убав ден! - Morning! Have a nice day! :) #SEEU #SEEUniversity #SEEUCampus #Student #SEEUStudent #spring #CampusTetovo
During the lecture on American Study by Dr. Michael Aaron  #lecture #studying #students #seeustudent #language #languagecenter #faculty #facultyoflanguagesculturesandcommunication #tetovo #seeucampus
Reflection #seeustudents #seeucampus #tetovo #university #students #student
Visit in High schools of Presheva and Bujanoc #seeustudents #presheva #bujanoc #students #highschool #seeustudent #presentation #university
SEEU student
Dance with emotions
#Students #SEEUniversity
Mirmëngjes.
Добро утро.
Good morning.
#SEEUniversity #Students #faculties
SEEU Students
#SEEUniversity #Students Photo by our student Valdrin Arsllani
A gift for 8 March #SEEUniversity #Faculties #Students
The capacity to Learn is a gift; The ability to Learn is a skill; The Willigness to Learn is a choice.. {Brian Herbert} #SEEUniversity #SEEULibrary #Faculties #Students
#SEEUniversity #Students #Faculties
Për pak relaksim në këtë kohë të provimeve. Ndaloni videon dhe parashikoni noten tuaj te provimeve. :) #Faculties #Students #SEEUniversity
Happy Monday! It
Google+