Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Betim Zeqiri

Fakulteti : Shkencat dhe Teknologjitë Bashkëkohore
Thirja akademike : Docent
Angazhimi : Me kohë të plotë
Të dhënat personale
E-mail : b.zeqiri@seeu.edu.mk
Google+