COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Majlinda Fetaji

Fakulteti : Shkencat dhe Teknologjitë Bashkëkohore
Thirja akademike : Profesor inordinar
Angazhimi : Me kohë të plotë
Të dhënat personale
E-mail : m.fetaji@seeu.edu.mk
Telefoni : 00389 44 356 172

Arsimimi

  • Nov 2007 - Sep 2010: "Doctor of Computer Sciences"
    Faculty: Contemporary Sciences and Technologies
    South East European University, Tetove, Macedonia
    Specialty: Mobile Computing
    Thesis: "http://www.seeu.edu.mk"

Google+