COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Abdylmenaf Bexheti

Fakulteti : Biznesi dhe Ekonomia
Thirja akademike : Profesor ordinar
Angazhimi : Me kohë të plotë
Të dhënat personale
E-mail : a.bexheti@seeu.edu.mk
Telefoni : 00 389 44 356 284
Google+