COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Nuhi Besimi

Fakulteti : Shkencat dhe Teknologjitë Bashkëkohore
Thirja akademike : Docent
Angazhimi : Me kohë të plotë
Të dhënat personale
E-mail : n.besimi@seeu.edu.mk

Publikimet

  • Besimi, Nuhi; Çiço, Betim; Besimi, Adrian; Shehu, Visar; Using Distributed Raspberry PIs to Enable Low-Cost Energy-Efficient Machine Learning Algorithms for Scientific Articles Recommendation. 2020. (Link)

  • Besimi, Nuhi; Çiço, Betim; Shehu, Visar; Besimi, Adrian; Evaluation of Machine Learning Techniques for Research Articles Recommendation. 2020. (Link)

  • Besimi, Nuhi; Çiço, Betim; A Model for Recommending Research Articles. 7th Information & Communication Technologies at Doctoral Student Conference, Thessaloniki, 2018. (Link)

  • Besimi, Nuhi; Çiço, Betim; Besimi, Adrian; Hybrid Solution for Scalable Research Articles Recommendation. 7th Mediterranean Conference on Embedded Computing, Budva, 2018. (Link)

  • Besimi, Nuhi; Çiço, Betim; Besimi, Adrian; Overview of Data Mining Classification Techniques: Traditional vs. Parallel/Distributed Programming Models. 6th Mediterranean Conference on Embedded Computing, Bar, 2017. (Link)

  • Shehu, Visar; Besimi, Adrian; Besimi, Nuhi; Detecting Bias in Media – a Data Mining Approach. 8th International Conference – Information Systems and Technology Innovations, Tirana, 2017. (Link)

Google+