Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Murtezan Ismaili

Fakulteti : Shkencat dhe Teknologjitë Bashkëkohore
Thirja akademike : Profesor ordinar
Angazhimi : Me kohë të pjesshme
Të dhënat personale
E-mail : murtezan.ismaili@seeu.edu.mk
Telefoni : 00389 44 356 284
Gjuhët ( Vetevaluim )
Albanian
Native
Macedonian
C2 - Proficient
Croatian
C2 - Proficient
Serbian
C2 - Proficient
Turkish
B2 - Upper Intermediate
English
B1 - Intermediate

Arsimimi

 • Oct 1982 - Jun 1986: PhD in Biochemistry
  University of Zagreb, Zagreb, Croatia
  Thesis: "Sinteza novih kumarinskih derivata sa potencijalnim antikancerogenim dejstvom"

 • Oct 1974 - Jun 1976: Master of Science in Biochemistry
  University of Zagreb, Zagreb, Croatia

 • Oct 1968 - Jun 1972: Bachelor of Science in Biochemistry
  University of Prishtina, Prishtine, Kosove

Përvoja e punës

 • 2005 - Present : Director of Institute for Environment and Health
  SEEU, Tetovo, Macedonia
  Type of business or sector: Education and research

 • 1999 - 2005: Mayor
  Municipality of Tetovo, Tetovo, Macedonia
  Type of business or sector: Local government

 • 1975 - 1999: Professor
  University of Prishtina, Prishtine, Kosove
  Type of business or sector: Education and research

Google+