COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Veton Latifi

Fakulteti : Gjuhët, Kulturat dhe Komunikimi
Thirja akademike : Profesor ordinar
Angazhimi : Me kohë të plotë
Të dhënat personale
E-mail : v.latifi@seeu.edu.mk
Telefoni : ++389 44 356 210
Google+