COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Zamir Dika

Fakulteti : Shkencat dhe Teknologjitë Bashkëkohore
Thirja akademike : Profesor ordinar
Angazhimi : Me kohë të pjesshme
Të dhënat personale
E-mail : z.dika@seeu.edu.mk
Telefoni : +389 44 356 110
Google+