COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!
Export

Shpresa Alija

Fakulteti : Biznesi dhe Ekonomia
Thirja akademike : Docent
Angazhimi : Me kohë të plotë
Të dhënat personale
E-mail : s.alija@seeu.edu.mk

Publikimet

  • Kadriu, Besa; Zulfiu - Alili, Merita; Alija, Shpresa; Good Governance and the Rule of Law in the Perspective of EU Integration . South East European University, Skopje, 2020. (Link)

  • Abazi-Alili, Hyrije; Alija, Shpresa; Bexheti, Abdylmenaf; Panovska, Irina B. ; Rakipi, Remzije; Managing Global Transitions . 2018. (Link)

  • Zeqiri, Jusuf; Alija, Shpresa; STUDIA UBB OECONOMICA. 2016. (Link)

  • Bexheti, Abdylmenaf ; Alija, Shpresa; CONTRIBUTIONS. SECTION OF SOCIAL SCIENCES. Skopje, 2016. (Link)

  • Veseli, Nexhbi; Alija, Shpresa; ECONOMIC DEVELOPMENT AND ENTREPRENEURSHIP IN TRANSITION ECONOMIES: Is free trade working for transitional and developing economies?. Faculty of Economics, University of Banja Luka , Belgrade, 2016. (Link)

Google+