Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Академски кадар

Современи науки и технологии

Кадар со полно работно време


Arbana Kadriu
Редовен професор
Артан Лума
Редовен професор
Азир Алиу
Редовен професор
Бесник Сељими
Редовен професор
Флорије Исмаили
Редовен професор
Јаумин Ајдари
Редовен професор
Лејла Абази-Беџети
Редовен професор
Мајлинда Фетаји
Редовен професор
Ментор Хамити
Редовен професор
Владимир Радевски
Редовен професор
Адриан Бесими
Вонреден професор
Висар Шеху
Вонреден професор
Џемал Зенуни
Вонреден професор
Betim Zeqiri
Доцент
Ermira Idrizi
Доцент
Nuhi Besimi
Доцент

Кадар со скратено работно време


Бетим Чичо
Редовен професор
Халил Снопче
Редовен професор
Муртезан Исмаили
Редовен професор
Замир Дика
Редовен професор
Бујар Рауфи
Вонреден професор
Emin Durmishi
Соработник
Ilir Fetai
Соработник
Google+