COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Академски кадар

Правен

Кадар со цело работно време


Аднан Јашари
Редовен професор
Беса Арифи
Редовен професор
Исмаил Зеjнели
Редовен професор
Јетон Шасивари
Редовен професор
Беким Нухија
Вонреден професор
Блертон Синани
Вонреден професор
Емине Зендели
Вонреден професор
Сами Мехмети
Вонреден професор

Кадар со скратено работно време


Блерим Река
Редовен професор
Gentian Zyberi
Редовен професор
Хајредин Кучи
Редовен професор
Мариана Семини
Редовен професор
Visar Morina
Редовен професор
Владо Камбовски
Редовен професор
Dennis Farrington
Вонреден професор
Abdullah Islamoglu
Доцент
Vigjilenca Abazi
Доцент
Реинхард Прибе
Виш Лектор
Muazam Halili
Насловен Доцент
Rudina Jasini
Соработник
Google+