Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Почитувани граѓани,

Поради влошувањето на состојбата со пандемијата Ковид-19, Правната клиника „Про бона“ при Правниот факултет- Универзитетот на Југоисточна Европа ќе нуди бесплатна правна помош преку платформата Гугл мит ( Google Meet), на следниов линк: https://meet.google.com/lookup/fanqsgy6o4 според овој распоред  (понеделник 10:00-12:00, среда 13:00-15:00, петок 11:00-14:00).

Исто така,  сите заинтересирани кои имаат потреба за правен совет може да нè контактираат на следнава и-мејл адреса: legalclinicprobono@seeu.edu.mk

Со почит,

Вработените во Правната клиника „Про бона“

Google+