COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Менаџмент на ПФ

Проф. д-р. Аднан Јашари
Декан
Тел:  (+389) 44 356 149
Зграда 303, бр. 13
и-мејл: a.jashari@seeu.edu.mk


 


Продекан
Доц. д-р. Арта Селмани Бакиу
Тел: (+389) 44 356 145
Зграда 303, бр. 08
и-мејл: arta.selmani@seeu.edu.mk


Административен асистент
Валбона Бејта
Тел: (+389) 44 356 133
Зграда 303, бр. 09
и-мејл: v.bejta@seeu.edu.mk


Советник за студенти
MA Вулнет Бесими
тел:  (+389) 44 356 125 
и-мејл: v.besimi@seeu.edu.mk

Google+