COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Менаџемент на СОН

Вон. проф. д-р Мемет Мемети
Декан
тел:  (+389) 44 356 136 
Згр. 302, бр. 14
и-мејл: m.memeti@seeu.edu.mk

Продекан
Вон. проф. д-р Агрон Рустеми 
тел:  (+389) 44 356 150
и-мејл: a.rustemi@seeu.edu.mk


Административен асистент
МА Фатиме Хасани
тел:  (+389) 44 356 131 
и-мејл: f.hasani@seeu.edu.mk)


Советник за студенти
MA Вулнет Бесими
тел 1:  (+389) 44 356 143 (09:00-12:00) 
тел 2:  (+389) 44 356 125 (13:00-16:00) 
и-мејл: v.besimi@seeu.edu.mk

Google+