Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Бесплатна правна помош од страна на Правната Клиника Про Бона по повод на Меѓународен ден на жената 8 Март

  • Бесплатни правни совети за имотните и наследните права на жената според позитивното законодавство на РСМ.
  • Совети и правна помош за сите дејствија кои се третират како семејно насилство според позитивното законодавство на РСМ.
  • Совети и правна помош во врска со развод на бракот во ситуации кога заедничкиот живот станал неподнослив како и поради други законски причини за развод на бракот.
  • Правни совети за сите жени кои имаат потреба да засноват семејство преку биомедицинско потпогнато оплодување.

Сите заинтересирани жени можат да ја посетат Правната Клиника “Про Бона” на 8 Март, Понеделник (од 10: 00 до 12: 00 часот) или да не контактират преку емаил legalclinicprobono@seeu.edu.mk

Google+