Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Лабораторија

                 Факултетот за Бизнис и економија располага со лабораторија за поефикасен развој и за поефективна настава на предметите од областа на сметководство, информатичката технологија и статистика.

                 Во рамкитена Факултетот за Бизнис и економија функционира Центар за развоен бизнис (ЦРБ) кој ја игра улогата на посредник на бизнисот и  Универзитетот на Југоисточна Европа. Овој Центар обезбедува обука за управување и за бизнис-консалтинг за поединци, претпријатија и за други јавни и приватни институции, воведувајќи компјутерска технологија и комуникација. Мисијата на ЦРБ е да стане еден од најуспешните давателите на услуги на обука во регионов и пошироко, со комбинирање академски знаења и модерна технолошка опрема на ЈИЕУ. Целта на ЦРМ е да обезбеди квалитетни и применливи знаења кои се од суштинско значење за развојот на вашиот бизнис. ЦРМ е поддржан од локалните и меѓународните групи на експерти, кои професионално ќе имат пристап до вашите бизнис-проблеми.

                 Кај нас ќе следите квалитетни курсеви кои се дизајнирани според вашите потреби и според вашата деловната ориентација. Нашите програми за обука се флексибилни, ефикасни и економични. Ние сме синоним за академски знаења и деловен професионализам, па затоа повелете и побарајте ја нашата незаштедлива работа.

Google+