Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Fakulteti i Biznesit dhe Ekonomisë posedon laboratorë që janë në shërbim të studentëve dhe stafit akademik për realizimin e pjesës praktike të lëndëve. Në laboratorë studentëve u mundësohet të punojnë në projekte dhe hulumtime shkencore, duke përdorur softuerë të sofistikuar për lëmin përkatëse.

Google+