Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Stafi аkademik

Shkencat dhe Teknologjitë Bashkëkohore

Stafi me kohë të plotë


Arbana Kadriu
Profesor ordinar
Vladimir Radevski
Profesor ordinar
Zamir Dika
Profesor ordinar
Adrian Besimi
Profesor inordinar
Artan Luma
Profesor inordinar
Azir Aliu
Profesor inordinar
Besnik Selimi
Profesor inordinar
Bujar Raufi
Profesor inordinar
Florije Ismaili
Profesor inordinar
Halil Snopçe
Profesor inordinar
Jaumin Ajdari
Profesor inordinar
Lejla Abazi-Bexheti
Profesor inordinar
Majlinda Fetaji
Profesor inordinar
Mentor Hamiti
Profesor inordinar
Visar Shehu
Profesor inordinar
Xhemal Zenuni
Profesor inordinar

Stafi me kohë të pjesshme


Aksenti Grnarov
Profesor ordinar
Betim Çiço
Profesor ordinar
Murtezan Ismaili
Profesor ordinar
Emin Durmishi
Bashkëpunëtor
Gjoko Stamenkov
Prof. Inord. i titulluar
Nuhi Besimi
Praktikant-Bashkepunetor
Google+