Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Stafi akademik

Biznesi dhe Ekonomia

Stafi me kohë të plotë


Abdylmenaf Bexheti
Profesor ordinar
Besnik Fetai
Profesor ordinar
Gadaf Rexhepi
Profesor ordinar
Hyrije Abazi-Alili
Profesor ordinar
Jeton Mazllami
Profesor ordinar
Jusuf Zeqiri
Profesor ordinar
Murat Sadiku
Profesor ordinar
Rufi Osmani
Profesor ordinar
Sadri Aliji
Profesor ordinar
Sadudin Ibraimi
Profesor ordinar
Selajdin Abduli
Profesor ordinar
Shenaj Haxhimustafa
Profesor ordinar
Shpresa Syla
Profesor ordinar
Veland Ramadani
Profesor ordinar
Agron Çaushi
Profesor inordinar
Blerta Abazi Çaushi
Profesor inordinar
Fitim Deari
Profesor inordinar
Teuta Veseli-Kurtishi
Profesor inordinar

Stafi me kohë të pjesshme


Mirolub Shukarov
Profesor ordinar
Nasir Selimi
Profesor ordinar
Nexhbi Veseli
Profesor ordinar
Rasim Zuferi
Bashkëpunëtor
Google+