Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Stafi аkademik

Gjuhët, Kulturat dhe Komunikimi

Stafi me kohë të plotë


Gëzim Xhaferri
Profesor ordinar
Liljana Siljanovska
Profesor ordinar
Mustafa Ibrahimi
Profesor ordinar
Veton Latifi
Profesor ordinar
Zeqir Kadriu
Profesor ordinar
Agim Poshka
Profesor inordinar
Andrew Goodspeed
Profesor inordinar
Arafat Shabani
Profesor inordinar
Arta Toci
Profesor inordinar
Brikena Xhaferi
Profesor inordinar
Bujar Hoxha
Profesor inordinar
Maja Muhic
Profesor inordinar
Jehona Mustafa
Lektor i lartë
Meral Shehabi
Lektor i lartë
Luljeta Adili
Docent i titulluar

Stafi me kohë të pjesshme


Kadri Metaj
Profesor ordinar
Peter Rau
Profesor ordinar
Vesna Shopar
Profesor ordinar
Biljana Ivanovska
Profesor inordinar
Gjuliano Iseini
Bashkëpunëtor
Agron Kurtishi
Docent i titulluar
Hamsi Behluli
Docent i titulluar
Dr. Saso Ordanoski
Praktikant-Bashkepunetor
Emin Azemi
Praktikant-Bashkepunetor
Sali Jusufi
Praktikant-Bashkepunetor
Google+