COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Këshilli i Shkollës së Doktoratës

Lejla Abazi - Bexheti

Drejtore e shkollës së doktoratës

Të dhënat personale :
E-mail: l.abazi@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 086Besa Arifi

Prorektore për hulumtime dhe marrëdhënie ndërkombëtare

Të dhënat personale:
E-mail: b.arifi@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 284Adrian Besimi

Prorektor për planifikim akademik dhe digjitalizim

Të dhëna personale:
E-mail: a.besimi@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 284
Jaumin Ajdari

Profesor inordinar, Fakulteti ShTB

Të dhënat personale:
E-mail: j.ajdari@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 175Ismail Zejneli

Profesor ordinar, Fakulteti i drejtësisë

Të dhënat personale:
E-mail: i.zejneli@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 146Andrew Goodspeed

Profesor ordinar, Fakulteti GJKK

Të dhënat personale:
E-mail: a.goodspeed@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 074Agron Rustemi

Profesor inordinar, Fakulteti ShShB

Të dhënat personale:
E-mail: a.rustemi@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 150Murat Sadiku

Profesor ordinar, Fakulteti BE

Të dhënat personale:
E-mail: m.sadiku@seeu.edu.mk
Tel.: +389 44 356 052Google+