Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Vigjilenca Abazi

Факултет : Правен
Функција : Доцент
Вид на вработување : Скратено работно време
Лични податоци
E-mail : v.abazi@seeu.edu.mk
Google+