COVID-19 Information

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Gentian Zyberi

Факултет : Правен
Функција : Редовен професор
Вид на вработување : Скратено работно време
Лични податоци
E-mail : g.zyberi@seeu.edu.mk
Google+