COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Замир Дика

Факултет : Современи науки и технологии
Функција : Редовен професор
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : z.dika@seeu.edu.mk
Телефон : +389 44 356 110
Google+