Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Емин Дурмиши

Факултет : Современи науки и технологии
Функција : Соработник
Вид на вработување : Скратено работно време
Лични податоци
E-mail : e.durmishi@seeu.edu.mk
Јазици ( Самоевалуација )
Albanian
Native
English
C2 - Proficient
Macedonian
C2 - Proficient

Образование

 • Sep 2015 - Jun 2022: PhD in Mathematics
  St. Cyril and Methodius University, Skopje, North Macedonia
  Specialty: General Topology
  Thesis: "Покривачи и верижна сврзаност. Непрекинатост над покривачи"

 • 2012 - 2014: Master in Mathematics
  Faculty: Faculty of Natural Sciences and Mathematics
  State University of Tetova, Tetovo

 • 2008 - 2012: Graduated in Mathematics
  Faculty: Faculty of Natural Sciences and Mathematics
  State University of Tetova, Tetovo

Работно искуство

 • 2022 - Present : Assistant Professor
  University of Tetova, Tetovo, North Macedonia
  Type of business or sector: Education and Research

 • Feb 2017 - Present : Part-Time Lecturer
  South East European University, Tetovo
  Type of business or sector: Education and Research

 • Oct 2018 - 2022: Teaching Assistant
  University of Tetova, Tetovo
  Type of business or sector: Education and Research

 • Jan 2017 - May 2018: Part-Time Teaching Assistant
  International Balkan University, Skopje
  Type of business or sector: Education and Research

 • 2012 - 2018: Part-Time Teaching Assistant
  University of Tetova, Tetovo
  Type of business or sector: Education and Research

Google+