COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Мајлинда Фетаји

Факултет : Современи науки и технологии
Функција : Вонреден професор
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : m.fetaji@seeu.edu.mk
Телефон : 00389 44 356 172

Образование

  • Nov 2007 - Sep 2010: "Doctor of Computer Sciences"
    Faculty: Contemporary Sciences and Technologies
    South East European University, Tetove, Macedonia
    Specialty: Mobile Computing
    Thesis: "http://www.seeu.edu.mk"

Google+