COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Mennan Selimi

Факултет : Институт Max van der Stoel
Функција : Виш научен соработник
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : m.selimi@seeu.edu.mk
Адреса : https://mvdsi.seeu.edu.mk/mselimi/
Телефон : +38944356211
Google+