COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Lajmet e fundit

 • Punëtori për klinikën ligjore

  10 maj 2019

  Të enjten (09.05.2019), para studentëve të Fakultetit Juridik u mbajt punëtoria lidhur me klinikën ligjore, e cila është pjesë e projektit “Prej aksionit deri te të drejtat e barabarta të Romëve i financuar nga Bashkimi Evropian”.

 • Filloi “Java e filmit” organizuar nga biblioteka universitare

  9 maj 2019

  Filloi “Java e filmit” organizuar nga biblioteka universitare

 • Takim për krijimin e Rrjetit Ballkanik të Bioetikës

  9 maj 2019

  Sot (9 maj), Prof. Dr. Mentor Hamiti, Udhëheqës i Njësisë së Maqedonisë së Veriut (Universiteti i EJL-së Tetovë) i Rrjetit Ndërkombëtar të Kryetarit të UNESKO-s në Bioetikë (Haifa) dhe Drejtorit të Kampusit të UEJL-së në Shkup, Prof. Veland Ramadani patën një takim me Prof. Ivica Kelam, Udhëheqës i Njësisë Kroate (Osijek), Dr. Miftar Zenelaj, Shef i Qendrës Spitalore dhe Universitare Klinike të Kosovës dhe Prof. Dejan Donev, Udhëheqës i Njësisë së Maqedonisë (Shkup, FZF).

 • Juristi amerikan Stefan Herm ligjëroi për rolin e gjykatësve, prokurorëve publikë dhe avokatëve në SHBA

  8 maj 2019

  Sot (8 maj) në UEJL-Shkup, juristi amerikan, Stephen Herm nga SHBA-të, për studentët e Fakultetit të Drejtësisë mbajti ligjëratë me temë: “Roli i gjykatësve, prokurorëve publikë dhe avokatëve në sistemin juridik të SHBA-ve”.

 • Nxënës nga Turqia, Çekia, Bullgaria dhe Portugalia e vizituan UEJL-në

  8 maj 2019

  Në kuadër të programit Erasmus + nxënës nga shkollat e mesme dhe profesorët e tyre nga Turqia, Çekia, Bullgaria dhe Portugalia, po qëndrojnë në Gjimnazin “7 Marsi” të Tetovës.

 • Studentët e drejtësisë në vizitë studimore në Ministrinë e Vetëqeverisjes Lokale të RMV-së

  8 maj 2019

  Studentët e drejtësisë të Universitetit të Evropës Juglindore, të shoqëruar nga Doc. Dr. Blerton Sinani, realizuan një vizitë mësimore praktike në Qeverinë e RMV-së, ku në një atmosferë pozitive u mirëpritën nga ministri i Vetëqeverisjes Lokale z. Suhejl Fazliu dhe anëtarë të tjerë të kabinetit të tij.

 • Mirë se ktheheni në Alma Mater - UEJL

  7 maj 2019

  Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL), po e rikthen "trurin" e gatuar në aulat e veta dhe të zhvilluar në universitetet më prestigjioze të botës. Alumnusi i Universitetit tonë, Dr. Mennan Selimi i kthehet UEJL-së jo si student, por si hulumtues i mirëfilltë.

 • Në UEJL u mbajt debat për shtypin e lirë

  6 maj 2019

  Gazetarë të njohur ishin pjesë e panelit me temë: "Shtypi i lirë - faktor kyç në zhvillimin e një shoqërie demokratike", që u mbajt sot (6 maj 2019), në Universitetin e Evropës Juglindore, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Lirisë së Medias. Paneli u organizua nga Fakulteti i Gjuhëve Kulturave dhe Komunikimit-Departamenti i Shkencave të Komunikimit.

 • Delegacioni i Universitetit të Evropës Juglindore dhe Qendrës së Biznesit dhe Inovacionit mori pjesë në programin Shkencë dhe Teknologji - Shkëmbim Kulturor të Universitetin Lanzhou Jiaotong në R.P. të Kinës

  6 maj 2019

  Nga 22 deri më 25 prill 2019, delegacioni i Universitetit të Evropës Juglindore të Maqedonisë së Veriut, me ftesë të Ministrisë së Shkencës dhe Teknologjisë dhe Universitetit Lanzhou Jiaotong të Republikës Popullore të Kinës, të organizuar nga Zhang Guojin, dekani i Shkollës së Edukimit Ndërkombëtar, mori pjesë në Programin Shkencë dhe Teknologji-Shkëmbim Kulturor të nisur si një seri aktivitetesh shkëmbimi akademik në Universitetin Lanzhou Jiaotong.

 • U mbajt Konferenca e Tretë Rajonale e Studentëve të Fakultetit të Drejtësisë

  3 maj 2019

  Fakulteti i Drejtësisë i Universitetit të Evropës Juglindore, të premten (3 maj 2019), e mbajti Konferencën e Tretë Rajonale Shkencore me studentët e ciklit të dytë dhe të tretë të studimeve me temë "Juristet e rinj dhe ardhmëria e së drejtës".

 • Profesorë universitarë dhe përfaqësues të OJQ-ve nga Graci i Austrisë e vizituan UEJL-në

  3 maj 2019

  Të enjten (2 maj), në kampusin e UEJL-së, në Tetovë qëndroi për vizitë një delegacion i përbërë nga më shumë profesorë universitarë dhe përfaqësues të organizatave joqeveritare nga Graci i Austrisë, të cilët momentalisht gjenden në një vizitë studimore për edukim politik në Maqedoninë e Veriut.

 • Takim i përbashkët i përfaqësuesve të UEJL-së dhe Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit nga Mitrovica

  3 maj 2019

  Sot (3 maj 2019), në kampusin në Shkup, përfaqësues të Universitetit të Evropës Juglindore, të udhëhequr nga prorektorja për Hulumtime dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare, Prof. Dr. Besa Arifi dhe përfaqësues të Kolegjit Ndërkombëtarë të Biznesit-Mitrovicë (Republika e Kosovës), realizuan një takim të përbashkët në drejtim të shqyrtimit të mundësive për bashkëpunim të ndërsjellë, kryesisht në këmbimin e përvojave dhe risive të zbatueshme në mësimdhënie, projekteve të BE-së, bashkëpunimit me industrinë, etj.

 • Takim i rektorit Bexheti me përfaqësues të Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit nga Mitrovica

  26 prill 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Abdylmenaf Bexheti realizoi një takim me delegacionin e Kolegjit Ndërkombëtar të Biznesit në Mitrovicë, të udhëhequr nga drejtorja Prof. Mihone Kerolli Mustafa, shefin e Departamentit të Administrimit Publik, Bujar Gallopeni dhe shefin e Departamentit të Burimeve Njerëzore, Gëzim Idrizi.

 • Studentët e UEJL-së në aksion për Tetovën e pastër dhe të gjelbër

  26 prill 2019

  “Për Tetovën e pastër dhe të gjelbër” ishte motoja e aksionit që Parlamenti dhe Asociacioni Studentor i Universitetit të Evropës Juglindore, e mbajti sot (26 prill 2019), duke pastruar rrugën nga hapësira para hyrjes së Universitetit deri në qendër të Tetovës.

 • Agora e juridike u mbajt në UEJL

  26 prill 2019

  Të enjten (25 prill), në ambient të hapur, në Universitetin e Evropës Juglindore(UEJL), Fakulteti Juridik organizoi AGORËN JURIDIKE me nxënësit e të gjitha shkollave të mesme publike të Tetovës.

 • Rektori Bexheti në UEJL Shkup takoi ambasadorin holandez Wouter Plomp

  25 prill 2019

  Rektori i Universitetit të Evropës Juglindore, Akad. Prof. Dr. Adylmenaf Bexheti, sot (25 prill 2019), në kampusin e Universitetit në Shkup e takoi ambasadorin e Mbretërisë së Holandës, SH.T. Wouter Plomp (Vouter Plomp). Rektori Bexheti e informoi ambasadorin Plomp me zhvillimet aktuale dhe planet për të ardhmen të Universitetit, jo vetëm me ato operative, por edhe ato strategjike.

 • Mbi 80 kompani të interesuara për të angazhuar studentët e UEJL-së

  23 prill 2019

  Panairi i Karrierës, që u mbajt sot (23 prill 2019) për të katërmbëdhjetën herë në Universitetin e Evropës Juglindore, ishte një mundësi për punëdhënësit potencial të takohen me studentët dhe të shqyrtojnë mundësitë për punë praktike dhe punësim.

 • U mbajt kampi veror për mendimin kritik në erën digjitale

  19 prill 2019

  Në Universitetin e Evropës Juglindore, më 18 dhe 19 prill, u mbajt Kampi Veror me temë: “Të menduarit kritik në erën digjitale”, ku morën pjesë maturantët e shkollave të mesme nga Tetova, Shkupi, Gostivari, Dibra dhe qytete të tjera.

 • Trajnim për shkathtësitë e buta me maturantët e Shkupit

  18 prill 2019

  Të enjten (18 prill), në hapësirat e UEJL në Shkup u organizua trajnimi “ Shkathtësitë e buta si përparësi krahasuese në të ardhmen“, me nxënësit nga shkollat e mesme të Shkupit.

 • Debat për taksat në UEJL- Reformat në sistemin e taksave hap i domosdoshëm

  17 prill 2019

  Debat publik “Le të flasim për taksat”, në organizim të Fondacionit “Fridrih Ebert” dhe Ministrisë së Financave të Maqedonisë së Veriut, u mbajt sot (17 prill 2019), në Universitetin e Evropës Juglindore.

Go to page:
Google+